tisdag 29 juni 2010

Franska revolutionen är nära förestående i republiken Färgelanda

Napolion Eriksson har bedrivit kriget mot arbetslösheten i absurDUM och där med utarmat invånarna i den lilla lugna republiken Färgelanda. Nu är befolkningen uppretad ordentligt så nu finns ingen återvändo.

Nu skall giljotinen fram , och huvuden skall rulla .

Det är då som madam Antoanette Börjesson släpper kommentaren ” har befolkning inget bröd att äta , så kan de väl äta kakor. ” Den kommentaren är lika begåvad som att stå i talarstolen och försvara adeln i kommunslottet.

Detta trotts att republiken Färgelanda ekonomi läcker med 700000 i veckan.

Det avundsvärda jobbet att utföra exekveringen kommen den alltid lika tjänstvillige och nu mera Von bödellöparen Carlsson att så tjänstfullt göra. Som springer på minsta vink från folket.

2 kommentarer:

  1. Hej Dick och alla andra! Läste gårdagens inlägg som uppmanade dig att Du skulle ta i mer enbart för att skapa debatt och det är väl ok. om det inte innebär att man måste ta heder och ära av medmänniskor, typ som görs på den otrevliga bloggen "du vet vem" att diskutera politik är kul, ta till exempel gårdagens inlägg om vägunderhållet. Det är ju den sittande regeringen via centerpartisten Åsa Torstensson som fördelar skattemiljarder till vägunderhåll och vi i Dalsland har som vanligt fått stått tillbaka till förmån för vägarna runt de större städerna Alla skattemedel som vi har fått till vägunderhåll i vår region har väl gått till 45:an mellan Trollhättan och Göteborg.
    Dalsland är det lanskap i hela Sverige som har flest grusvägar och sämst beläggning på de få avsnitt av vårt vägnätt som asfalterats. En skam och detta ska denna höger regering hållas ansvarig för.

    SvaraRadera
  2. Ja nog kan det vara så som du skriver angående Centern.
    Men om jag inte tar fel så är väl vår representant i det sammanhanget Kenneth Carlsson . Och med den verkstan vi sett i kommunen så kanske det finns ett samband med att inga resurser läggs i Färgelanda.
    Men det var inte bättre under Perssons tid heller.
    Jag kommer ihåg vilka protester som ljöd då underhållet på vägen ut till hillingsäter var i så dåligt skick så skolungarna räknade antalet hålor som skolarbete.

    SvaraRadera