onsdag 25 maj 2011

Här är ungdomarna som bidrar till förstörelse och otrivsel i kommunen

Här kan man tydligt se bilnumret på marodören

Hade han nu nöjt sig med skammen att bli fotad hade den här historien förmodligen tagit slut här , men när jag sedan kör från platsen följer han efter mig. jag släpper då honom före mig , var på han i hög hastighet vrålar om mig . något senare kommer han i mot mig och försöker att preja mig samtidigt som han knyter näven mot mig . föraren försökte nu att skrämma mig genom sitt hotfulla beteende.
Men ett sådant uppträdande gör mig bara än mer förbannad. så nu är han anmäld både för skadegörelse samt olaga hot . få se hur den här historien slutar Jag vet för övrigt både var han heter och var han bor.
Här sladdar man runt på kommunens gräsmatta så torvorna yr.
Innan körde de runt på parkeringen . en backa och den andre körde så gummit rök

9 kommentarer:

  1. Bra modigt å tufft gjort Dick!!! Det måste hända nåt nu, tyvärr är jag en som nästan alla andra som bara ser på, men är villig att hjälpa till att få stopp på eländet men inte riktigt vet hur och vad jag ska göra?

    SvaraRadera
  2. kameran är ett bra verktyg
    då kan man stå lite vid sidan om . Sedan kan du maila bilderna till mig så skall jag lägga ut dem här. Så kan marodörerna få skämmas för sina gärningar.

    Bilnummer kan man sms.a på 72503 mot en avgift på 3 kronor. Så vet man vem som äger bilen.

    SvaraRadera
  3. Jävligt bra gjort Dick!

    SvaraRadera
  4. Vi är många som vill ha ett slut på eländet i centrum, men som kanske inte vågar agera som enskild peron som du Dick, vi kanske skulle träffas i centrum en lördagskväll för att prata med ungdomarna?

    SvaraRadera
  5. jag vet faktiskt inte skälv inte om det kommer att innebära någon större förändrin på ungarnas beteende genom att prata med dem. De är vissa som har en överlägsen jargång och att bara prata tror jag inte räcker.

    Det händer alt att jag körupp jämsides med dem på kvällen och pratar med dem och många är väldigt rara och trevliga .

    Men de som har ett destruktivt beteende drar när jag kommer . De vet att de de gör är fel , men gör det ändå . Bara för att jäklas.

    Nej jag tror inte på ordets vikt längre i det här samanhanget utan jag tror på åtgerd . Att bli uthängd med sin nyna eller som i det här fallet , bild på den felaktiga gärningen, tar betydligt bättre.

    I vissa lägen tror jag inte på att vända andra kinden till , trots att jag tillhör KD. För mig gäller mera att den som tar till vapen skall med vapen förgöras.

    Jag såg en film en gång som hette Roud huse med Patrik Swezi. Jag kan känna att vi lite är på väg åt det hållet. Där befolkningen skall skrämmas till tysstnad. Men jag är så jädra dum så jag fattar inte att det är de de försöker med . Jag blir i stället bara ännu mer förbannad .

    I dag hjälpte jag en annan afärsidgare med ett par snattare . Två av ynglingarna var redan färtappade och hade en väldigt arrogant stil medan den tredje nog var en snäll pojk som hade hamnat i "dåligt " sälskap. Men jag tror även där på att man nog på de 2 tuffingarna skulle gå lite hårdare fram.

    De sket fullständigt i om föräldrarna blev involverade eller om polisen kom , de visste att det blir ändå inga kännbara konsikvenser.
    Att det nu nästa termin kommer att stå skolk i betyget tror jag faktiskt kommer att ge felaktigt beteende en knuff i rätt riktning.

    För övrigt sä måste det väl vara så att lärarna har på sitt ansvar att se till att eleverna är i skolan och inte dräller på byn. Men detta ville inte Henrik Lind ta i . Han hänsköt det till valboskolans lärarum i stället. Så agerar en chef som duckar för sitt ansvar. Skärpning säger jag. Här gäller det att alla hjälper till och då särskillt de högre cheferna . De har de betalt för. Min kolega var mycket frustrerad över de lama bemötandet från Henrik.

    SvaraRadera
  6. haha du borde tänka lite på vad du ger dej in på . ta kort och lägga ut på de sätt du nu har gjort är inte lagligt.men kanske skall komma hem till dej och sladda så dinna torvor yr.

    SvaraRadera
  7. vet vart du bor, när kronogården kommer någon dag och fräser lite

    SvaraRadera
  8. hahahha. detta var det roligaste på länge. ring du polisen. du kommer inte komma någon vart. ta kort på din bil sedan ta kort på någon parkering som är målad svart samma sak. du kommer ingen vart.bara du som kan bli anmäld för olovlig tagning av fotona för här finns ju klara bevis. sköt du ditt så sköter nog dom andra sitt. patetiskt....

    SvaraRadera
  9. patetiskt.. kanske ska ta kort på parkeringen och sedan din bil ? kan ju anmäla dig med.. detta gör oss bara förbannade att folk inte ens vågar komma fram och säga till. utan då då tar vi fram våran käraste vän kameran och leker polis i stället. hadde jag varit förarna så hadde jag anmält dig snarare. folk blir väldigt irriterade vilket dom redan är. kommer inte på vad det heter men är det men finns massa punkter och anmäla dig för i detta fallet!

    SvaraRadera