måndag 21 maj 2012

Nyhetsbrev från Svenska Uppfinnareföreningen

 I förra veckan meddelade vi att uppdraget med förstudien för att fördjupa och utveckla åtgärdsprogrammet -Innovation för Regional Tillväxt, IRT, och planen för ett nionde innovationskontor - pågår. 
 
Svenska Uppfinnareföreningen avser med programmet att bidra till att förbättra villkoren för uppfinnare och småföretagare. Hur detta ska gå till ska förstudien belysa. Dialog, öppenhet, samverkan och samarbete är nyckelord för oss i arbetet och som ett led i detta har en sida på Facebook kommit till. 
 
Facebook-sidan hittar du här: https://www.facebook.com/IRT9i 
 
Bakom Facebook-sidan finner vi de två mycket meriterade forskarna, Charlotte Norrman och Per Frankelius, som genomför uppdraget vid Linköpings universitet. 
 
Sidan ska bidra till att fånga upp det stora intresset som finns för IRT och ett nionde innovationskontoret samt ha en öppen dialog med alla som är intresserade av förbättrade villkor för fria uppfinnare och småföretagare. 
 
Innovation för Regional Tillväxt, IRT och planen för ett nionde innovationskontor. Mer om det här: http://www.uppfinnare.se/utredning_om_nationell_satsning_pa_innovatorer 
 
Kontaktinfo Linköpings universitet:
Charlotte Norrman, 070-322 99 83, charlotte.norrman@liu.se  
Per Frankelius, 073-620 95 29, per.frankelius@liu.se 
 
Kontaktinfo Svenska Uppfinnareföreningen:
Malin Mohr, 073-635 93 50, malin.mohr@uppfinnare.se   
Kjell Jegefors, 070-526 40 72, kjell.jegefors@telia.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar